Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، دستور کمیسیون رقابت هند که وظایف رگولاتوری را بر عهده دارد، پس از آن صادر می شود که یک گروه غیرانتفاعی در سال جاری میلادی مدعی شد که اپل از تسلط خود بر بازار اپلیکیشن های تلفن همراه سوءاستفاده می کند و برنامه نویسان و توسعه دهندگان را مجبور به استفاده از سیستم خرید درون برنامه ای خود می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاکیان تصریح کرده بودند که اپل به زور خواستار دریافت حق کمیسیون 30 درصدی از برنامه نویسان بابت ارائه خدمات پرداخت درون برنامه ای به آنهاست و آنها بابت هر خرید باید 30 درصد درآمد خود را به اپل بدهند. این اقدام و برخی محدودیت های دیگر اپل فضای بازار اپلیکیشن های تلفن همراه را غیررقابتی کرده و به ضرر مشتریان و توسعه دهندگان تمام شده است. در عین حال این رویه ها جلوی ورود بازیگران جدید را به بازار اپلیکیشن های همراه می گیرد.

کمیسیون رقابت هند بر این باور است که اپل باید در مورد این اقدامات خود پاسخگو باشد. در عین حال اپل هنوز واکنشی در این زمینه از خود نشان نداده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اپل هند سوء استفاده بازار بازار اپلیکیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بر اساس تحقیقات و نتایج به دست آمده در صورت شش ماه استفاده مستمر از این برنامه کاربردی، روشی مؤثر برای بهبود کنترل آسم و خود مراقبتی در بیماران است.

مهرداد فرزندی‌پور افزود: با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر در فن‌آوری و افزایش دسترسی به تلفن‌های هوشمند، گفت: امکان ارائه آموزش از طریق روش‌های مؤثرتر با استفاده از این تلفن‌ها، برای بیماران نیز به وجود آمده است.

وی گفت: بیماری آسم با ویزیت‌های بخش اورژانس، بستری در بیمارستان، روزهای غیبت از کار و ویزیت‌های برنامه‌ریزی نشده در مطب پزشک، هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی را به بیماران و جامعه تحمیل می‌کند.

دیگر خبرها

  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود