Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا شما هم به رشته‌های فنی و مهندسی علاقمند هستید؟ شاید هم از درآمد فعلی خودتان رضایت ندارید و به فکر یادگیری برنامه نویسی هستید؟ اگر هم برنامه نویسی بلدید و می‌خواهید گرایش شغلی خودتان را تغییر دهید، به شما در این انتخاب کمک خواهیم کرد. در این مقاله با بهترین شغل‌های برنامه نویسی و بازار کارشان در ایران آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 صنعت برنامه نویسی کامپیوتری روی ساخت و نگهداری برنامه‌ها و سیستم‌های کامپیوتری متمرکز است. مردم از این برنامه‌ها برای امورات شغلی، حرفه‌ای و شخصی استفاده می‌کنند. به عنوان متخصص برنامه نویسی قادر به اشتغال در سمت‌های سازمانی بسیار متفاوتی هستید. این مشاغل در تمامی سطوح صنعت برنامه نویسی وجود دارند و شرکت‌ها هم برنامه نویسان مورد نیازشان را از سراسر دنیا به صورت حضوری و دورکاری استخدام می‌کنند.

هفت نمونه از بهترین و مهم ترین شغل‌های برنامه نویسی

در ادامه برخی از بهترین شغل‌های برنامه نویسی و بازار کارشان را معرفی خواهیم کرد:

برنامه نویس کامپیوتر توسعه دهنده وب تحلیلگر سیستم مهندس سیستم‌های کامپیوتری توسعه دهنده نرم افزار توسعه دهنده اپلیکیشن‌های موبایل مربی برنامه نویسی

برنامه نویس کامپیوتر

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۶ میلیون تومان

برنامه نویسان کامپیوتر به نوشتن و اصلاح کدها برای برنامه‌های نرم افزار کامپیوتری مشغول هستند تا از اجرای درست آنها اطمینان پیدا کنند. هر گونه مشکل در فرایند برنامه نویسی به دست برنامه نویسان حل و فصل شده تا محصول نهایی هماهنگ با استانداردهای مدنظر کارفرما یا مشتری طراحی شود. آنها در قبال آموزش دیگران برای استفاده از برنامه‌های طراحی شده هم مسئول هستند.

شاید بخواهید وارد این شغل شوید پس به دریافت مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر شاخه نرم افزار یا شرکت در دوره‌های فنی و آزاد برنامه نویسی نیاز دارید. آشنایی با انواع زبانهای برنامه نویسی هم به موفقیت و ارتقای شغلی شما کمک خواهد کرد.

توسعه دهنده وب

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۵ میلیون تومان

توسعه دهندگان وب به طراحی و ساخت وب سایتها مشغول هستند. آنها در حوزه طراحی ظاهر سایت (توسعه دهنده فرانت اند)، عملکرد سایت (توسعه دهنده بک اند) یا هر دو مورد (فول استک) فعالیت دارند. آنها به ارزیابی و تست کردن سایت می‌پردازند تا قبل از انتشار سایت در فضای وب از استانداردهای عملکردی مناسب مطمئن شوند. آنها بعد از انتشار سایت هم عملکردش را مورد نظارت قرار داده و هر گونه مشکل فنی احتمالی را رفع می‌کنند. بعلاوه استانداردهای امنیتی وب سایت و برنامه‌هایش را تأمین می‌کنند.

توسعه دهندگان وب می‌توانند برای شرکت‌های طراحی سایت به صورت تمام وقت، پاره وقت یا دورکاری کار کنند. همچنین امکان فعالیت در پلتفرم‌های فریلنسینگ و دورکاری مانند کارلنسر هم برایشان فراهم است.  فریلنسر توسعه دهنده وب در این پلتفرم‌ها به صورت پروژه‌ای، کسب درآمد می‌کند. درآمد توسعه دهنده یا طراح سایت تا حد زیادی به نوع پروژه کاری، تجربه و شهر محل اشتغال وابسته است.

تحلیلگر سیستم

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۴ میلیون تومان

این شغل ترکیبی از تحلیل سیستم‌ها و برنامه نویسی است. تحلیلگر سیستم هم قابلیت طراحی و تولید نرم افزار و برنامه‌های کامپیوتری را دارد. تحلیلگر در کنار سایر برنامه نویسان به نظارت بر کدنویسی برای تولید و انتشار برنامه‌ها مشغول است.

تحلیلگران در به روز رسانی برنامه‌ها و سیستم‌ها برای هماهنگی آنها با آخرین فناوری‌ها نقش دارند. آنها اسناد پشتیبانی برای راهنمایی کارفرما در مورد نحوه استفاده از برنامه‌ها را هم تهیه می‌کنند. فارغ التحصیلان رشته‌های نرم افزار، IT و الکترونیک در این حوزه مشغول به کار هستند.

مهندس سیستم‌های کامپیوتری

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۱۰ میلیون تومان

این مهندسان از عملکرد مناسب و کارآمد سیستم‌های کامپیوتری اطمینان پیدا می‌کنند. این افراد هم به طور مستقیم با سازمانها و شرکتها در جهت حفاظت و ارتقای سیستم‌هایشان همکاری دارند یا برای سازمان ارائه دهنده این خدمات به مشتریان، کار می‌کنند. مهندسان سیستم‌های کامپیوتری در قبال حفظ داده‌ها و امنیت آنها هم مسئول هستند.

بعلاوه این مهندسان به ایده پردازی در مورد ارتقای کارایی سیستم‌های کامپیوتری کارفرما هم مشغول هستند. آنها اطلاعات به روزرسانی شده را در اختیار واحدهای فناوری اطلاعات شرکتها قرار می‌دهند. در مورد کاربری مناسب سیستم‌ها هم به مشتریان مشاوره می‌دهند. اغلب این افراد دارای مدرک کارشناسی در حوزه فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر و رشته‌های مشابه هستند. اکثر کارفرماها داشتن تجربه بالای پنج سال در حوزه مهندسی و IT را برای استخدام در این رشته، لازم می‌دانند.

توسعه دهنده نرم افزار

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۷ میلیون تومان

توسعه دهندگان نرم افزار به طراحی و تولید برنامه‌های نرم افزاری برای سیستم‌های کامپیوتری متنوع می‌پردازند. مشاغل توسعه دهنده نرم افزار بسیار متنوع است. برخی از آنها به تولید برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های خاصی برای اهداف خاصی می‌پردازند ولی برخی دیگر سیستم‌هایی را برای مدیریت دستگاه‌ها و شبکه‌ها می‌سازند.

این رشته به سرعت در کنار توسعه فناوری در حال توسعه است و توسعه دهندگان هم به یادگیری و سازگاری مستمر با این تغییرات نیاز دارند. داشتن مدارک ارشد و گواهینامه‌های فنی برای استخدام در این حوزه یک امتیاز محسوب می‌شود.

توسعه دهنده اپلیکیشن‌های موبایل

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۹ میلیون تومان

توسعه دهنده اپلیکیشن موبایل، یکی از بهترین شغل‌های برنامه نویسی است که به سرعت در حال رشد در سراسر جهان است. توسعه دهندگان اپلیکیشن به طراحی و کدنویسی نرم افزار برای دستگاه‌های ارتباط از راه دور از جمله گوشی‌های هوشمند و تبلت می‌پردازند. اپلیکیشن‌های آنها متناسب با نیازهای مشتریان است و در نهایت هم در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد. بعلاوه توسعه دهنده اپلیکیشن‌های موبایل به تست کردن اپلیکیشن‌ها و بررسی کیفیت آنها قبل از انتشار عمومی می‌پردازد.

بیش از ۵۰ میلیون کاربر سیستم موبایل اندروید در ایران وجود دارد. در نتیجه استخدام طراح اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌های اندروید هم طرفداران بیشتری نسبت به iOS دارد. با یادگیری طراحی اپلیکیشن از طریق آموزشهای آنلاین و کارآموزی هم قادر به کسب درآمد در این زمینه هستید.

توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل می‌توانند برای کارفرماهای مختلف در سراسر دنیا کار کنند. اغلب این افراد در حوزه مهندسی کامپیوتر، برنامه نویسی و سایر رشته‌های مرتبط آموزش دیده‌اند.

مربی برنامه نویسی

میانگین درآمد ماهیانه در ایران در سال ۱۴۰۰: حدود ۵ میلیون تومان

تمامی مشاغلی که تا اینجا به آنها اشاره شد، نیازمند مربی برای آموزش وظایف شغلی مربوطه هستند. افراد با سابقه در این مشاغل، وظیفه آموزش افراد کارآموز و تازه کار را بر عهده می‌گیرند. افراد علاقمند به برنامه نویسی هم که به دنبال آموزشهای آنلاین هستند، می‌توانند از آموزشهای مربیان برنامه نویسی بهره‌مند شوند. برخی از برنامه نویسان علاقمند به مربیگری هم در کنار اجرای پروژه‌های طراحی و توسعه کامپیوتری و موبایلی، به آموزش هم به عنوان شغل دوم و منبع کسب درآمد جانبی گوشه چشمی دارند.

استخدام و کسب درآمد در صنعت برنامه نویسی

پیدا کردن و استخدام برنامه نویس حرفه ای و مطمئن، کاری هم مهم و هم دشوار برای شرکت ها یا کارفرماهاست. دو گزینه اصلی برای اشتغال در صنعت برنامه نویسی وجود دارد. اولی استخدام حضوری برای شرکت یا سازمانی مشخص است. در این حالت حقوق و مزایای مشخصی را با توجه به سمت و چارت سازمانی دریافت خواهید کرد. دومی هم فریلنسری یا آزادکاری و انجام پروژه، به صورت همکاری حضوری یا دورکاری با شرکت‌ها و کارفرماهای مختلف، به صورت مستقیم و یا از طریق پلتفرم های فریلنسینگ و دورکاری است. در این حالت با توجه به زمان و تعداد پروژه انجام شده، حقوق دریافت می‌کنید.

شما به کدام شغل برنامه نویسی، روش کار یا استخدام علاقه دارید؟ نظرتان را بنویسید.

کد خبر 1577384

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: توسعه دهنده اپلیکیشن شغل های برنامه نویسی سیستم های کامپیوتری صنعت برنامه نویسی برنامه نویسی توسعه دهندگان برنامه نویسان میلیون تومان اپلیکیشن ها کسب درآمد نرم افزار برنامه ها سیستم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وب‌سایت خبری ناسا، سازمان هوانوردی و ایالات متحده آمریکا به نمایندگی از اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA)، سیستم‌های «بی ای اِی» BAE (Ball Aerospace & Technologies Corporation) از بولدر، کلرادو را برای توسعه ابزاری برای نظارت بر کیفیت هوا و ارائه اطلاعات در مورد تأثیر هوا انتخاب کرده است.

ارزش این قرارداد ۳۶۵ میلیون دلار است که شامل توسعه یک ابزار پرواز و همچنین گزینه‌هایی برای تحقیقات بیشتر است. مدت اجرای پیش بینی شده برای این قرارداد نیز شامل پشتیبانی ۱۰ ساله عملیات در مدار و ۵ سال ذخیره‌سازی آن است که در مجموع ۱۵ سال برای هر مدل پروازی است. این عملیات در سیستم‌های بی ای ای، مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا در گرین‌بلت، مریلند و مرکز فضایی کندی آژانس در فلوریدا انجام می‌شود.

ابزار اجرای این عملیات «ای سی ایکس» GeoXO Atmospheric Composition (ACX) یک طیف‌سنج فراطیفی است که طیف گسترده‌ای از نور از ماوراء بنفش تا مرئی را اندازه‌گیری می‌کند و مشاهدات ساعتی آلاینده‌های ناشی از حمل و نقل، تولید برق، صنعت، استخراج نفت و گاز، آتشفشان‌ها و آتش سوزی‌های جنگلی و همچنین آلاینده‌های ثانویه تولید شده از این گاز‌های گلخانه‌ای را پس از قرار گرفتن در جو ارائه می‌دهد.

داده‌های این طیف‌سنج با ارائه مشاهدات و اندازه‌گیری‌های مداوم ترکیب جوی، پیش‌بینی و نظارت بر کیفیت هوا را بهبود می‌بخشد و اثرات سلامتی ناشی از آلودگی شدید مانند آسم، بیماری‌های قلبی عروقی و اختلالات عصبی را کاهش می‌دهد و به دانشمندان کمک می‌کند تا کیفیت هوا را افزایش دهند.

محدوده قرارداد نیز شامل عمل به وظایف و تامین محموله‌های لازم برای طراحی، تجزیه و تحلیل، توسعه، ساخت، یکپارچه سازی، آزمایش، تأیید، ارزیابی، پشتیبانی از پرتاب، تامین و نگهداری تجهیزات پشتیبانی زمینی ابزار و عملیات پشتیبانی در مرکز عملیات ماهواره‌ای اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده آمریکا است.

سازمان منتخب ناسا در واقع وظیفه مانیتور کردن کیفیت هوا و نظارت بر آلودگی هوا را بر عهده دارد و قرار است یک سیستم نوآورانه برای اندازه گیری کیفیت هوا را توسعه دهد.

این سازمان با ناسا برای توسعه یک سازه کیفیت هوا با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و نوآورانه همکاری می‌کند و بدین ترتیب سازه جدید که به وسیله  سیستم‌های «بی ای اِی» طراحی و ساخته شده به اداره ملی اقیانوسی و جوی تحویل داده می‌شود تا بتواند اطلاعات دقیق‌تری از کیفیت هوا را دریافت کند و آنها را برای تصمیم گیری‌های مربوط به آلودگی هوا و اقدامات مناسب استفاده کند.

توسعه این سازه جدید نشان از تعهد ناسا به بهبود کیفیت هوا و محیط زیست دارد و تلاش‌های آنها برای حفظ سلامت محیط زیست و بهبود شرایط زندگی انسان‌ها را تایید می‌کند. این همکاری مثبت قطعاً به تحقق اهداف مشترک آنها در زمینه حفاظت از محیط زیست کمک می‌کند و بهبود مستمر در کیفیت هوا را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • جدیدترین قیمت شاهین در بازار؛ شاهین کارکرده چند؟