Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: برای جلوگیری از ضرر و زیان سهامداران راهی جز توسعه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وجود ند

"میثم فدایی" روز دوشنبه در نشست خبری با تشریح تسهیل خرید و فروش واحدهای صندوق های سرمایه‌گذاری از طریق بازار سرمایه اظهار داشت: بحث توسعه سرمایه گذاری غیرمستقیم، یکی از برنامه‌های جدی سازمان بورس و اوراق بهادار است، این نوع سرمایه‌گذاری دارای اهمیتی ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: افرادی که سال گذشته و در زمان رشد شاخص بورس، اقدام به سرمایه گذاری غیرمستقیم از طریق صندوق های سرمایه گذاری کرده بودند بازدهی معقولی را از این بازار کسب کردند. آنها در زمان ریزش شاخص بورس هم نسبت به سهامدارانی که اقدام به سرمایه گذاری مستقیم در بازار کردند زیان کمتری را از بازار متحمل شدند.  

مدیر نظارت بر نهاد های مالی سازمان بورس با تاکید بر اینکه سازمان بورس در بازار بدهی و نیز بازار سهام به این نتیجه رسید که برای جلوگیری از ضرر و زیان سهامداران راهی جز توسعه سرمایه گذاری غیرمستقیم وجود ندارد، گفت: برای توسعه سرمایه گذاری غیر مستقیم نیازمند کانال های فروش مستقل از بازار پول بودیم که در این زمینه طی سال های گذشته، مجموعه های مختلفی  اقدام به فروش اپلیکیشن های اختصاصی برای موضوع مدیریت دارایی کردند.  

 وی ادامه داد: در سال جاری اقدام به تصویب دستورالعمل سرمایه گذاری بر خط کردیم و در این دستورالعمل اجازه صدور و ابطال صندوق های سرمایه گذاری برای اپلیکیشن هایی فراهم شد که حتی در خارج از بازار سرمایه بودند.

فدایی اظهار داشت: سازمان بورس و اوراق بهادار آغوش خود را برای اپلیکیشن‌های که به دنبال فعالیت در بازار سرمایه هستند، خواهد گشود و اپلیکشین هایی که پیشگام‌تر باشند قادر به دریافت تسهیلات بیشتر از سازمان بورس هستند.

انقلابی بزرگ در بازار سرمایه با ایجاد صندوق های سرمایه گذاری مشترک 

در ادامه این نشست خبری "داوود رزاقی"، کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: بالاخره بعد از حدود یک سال فعالیت ها برای همکاری بیشتر با برخی از اپلیکیشن ها، در نهایت تلاش های ما به ثمر نشست و بعد از آن گام های دیگر برای گرفتن مجوز از سازمان بورس، سپرده گذاری و تامین بسترهای فناوری اطلاعات و زیر ساخت های لازم برای این مجموعه در دستور کار قرار گرفت.  

وی گفت: خوشبختانه توانسته ایم از طریق بازار سرمایه و نهادهای مالی تحت سازمان بورس مجوز امکان خرید و فروش و ابطال واحدهای سرمایه گذاری را با همکاری اپلیکیشن های عمومی به دست آوریم.

 رزاقی اضافه کرد: اولین بحث مطرح شده وجود و ایجاد صندوق های سرمایه گذاری مشترک بود، نخستین صندوق سرمایه گذاری مشترک در سال ۱۳۸۷ ایجاد شد که می توان این اتفاق را به عنوان انقلابی بزرگ در این زمینه تلقی کرد.

 این کارشناس بازار سرمایه گفت: سیستم ها در گذشته فقط به شبکه های بانکی اعتماد داشتند، اما اکنون به بازار سرمایه نیز اعتماد دارند و در صندوق های سرمایه گذاری مشترک اقدام به سرمایه گذاری و خرید و فروش و ابطال می کنند.

ایرنا/

برچسب ها: سهامداران ، سرمایه گذاری ، زیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PKg

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سهامداران سرمایه گذاری زیان توسعه سرمایه گذاری غیرمستقیم صندوق های سرمایه گذاری سرمایه گذاری مشترک بازار سرمایه اپلیکیشن ها سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است