Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از ایکنا، صنعت غذای حلال و به طور کلی محصولات حلال با توجه به افزایش جمعیت مسلمانان در کشورهای غیر اسلامی وارد مرحله جدیدی شده و این موضوع باعث شده که شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف، بیش از هر زمان دیگری به تولید محصولات حلال روی آورند.

لازمه ورود به بازار حلال، گرفتن گواهی‌نامه حلال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گواهی حلال سندی است که تضمین می‌کند محصولات و خدمات مورد نظر برای جمعیت مسلمانان براساس قوانین اسلامی تهیه شده و بنابراین برای مصرف در کشورهای مسلمان و کشورهای غربی که گروه قابل توجهی از جمعیت مسلمان آن‌ها به دستورات اسلامی پایبند هستند، مناسب است.

برخلاف انتظار، محصولات حلال تنها به مواد غذایی و آشامیدنی محدود نمی‌شود، بلکه طیف بزرگی از خدمات و محصولات را شامل می‌شود. محصولات آرایشی و بهداشتی، خدمات مسافرتی، گردشگری، حمل و نقل و داروسازی از مهمترین حوزه‌هایی هستند که گواهینامه حلال در مورد آنها صادر می‌شود.

با این همه مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. نبود استانداردهای یکسان برای تأییدیه‌های حلال در کشورهای مختلف و نبود تبلیغات مناسب باعث شده که بسیاری از شرکت‌ها از گرفتن تأییدیه حلال خودداری کنند. این موضوع باعث شده که بسیاری از مسلمانان در کشورهای غیراسلامی در دسترسی به خدمات و محصولات حلال با مشکلات بسیاری روبه‌رو شوند و گاهی یافتن محصول حلال برای آنها غیرممکن باشد. در این شرایط مسلمانان یا مجبور به استفاده از محصولات غیر حلال شده و یا استفاده از آن محصول را به طور کلی کنار می‌گذارند.

با توجه به این مشکلات، برخی از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری تلاش کرده‌اند که امکانی را برای مسلمانان در راستای دسترسی به محصولات حلال پیدا کنند. ساخت اپلیکیشن‌های موبایلی و وب‌سایت‌هایی برای معرفی محصولات حلال با هدف آسان‌تر کردن دسترسی به این محصولات از جمله این اقدامات نوآورانه است.

«اسکن حلال»(Scan Halal) یکی از همین اپلیکیشن‌ها است که از سوی شرکتی به همین نام در شهر شیکاگو واقع در ایالت ایلینویز آمریکا ساخته شده است. شرکت اسکن حلال، سازمان حلال مستقلی در سطح جهانی است که در حوزه آموزش، حمایت و ترویج محصولات حلال فعالیت می‌کند.

اپلیکیشن‌هایی برای پیدا کردن محصولات حلال

به گفته مسئولان این شرکت، اسکن حلال برای توانمندسازی افراد ساخته شده و هدف از ساخت آن شفاف‌سازی بازار غذاهای حلال است. اسکن حلال اطلاعات غذایی حلال در صنعت مواد غذایی را به میلیون‌ها مصرف کننده این محصولات ارائه می‌کند.

تیم داخلی این شرکت از متخصصان مواد غذایی، متخصص تغذیه و حسابرسان تشکیل شده و به گفته مسئولان این شرکت، هیچ نوع حمایت و یا جهت‌گیری سیاسی در حوزه مسائل دینی ندارند. محصولات عرضه شده در این اپلیکیشن قیمتی بین ۹,۹۹ دلار تا ۲۳.۹۹ دلار دارند.

اسکن حلال در سمینارها و کنفرانس‌های مختلف در سطح ملی و بین‌المللی که در زمینه محصولات غذایی حلال برگزار می‌شود، حضور فعالی دارد. این اپلیکیشن در حال حاضر تنها در آمریکا فعال است اما به گفته مسئولان این شرکت، اسکن حلال قصد دارد به زودی وارد بازار اروپا هم بشود.

«تأیید حلال»(Verify Halal) دیگر اپلیکیشنی است که در حوزه محصولات غذایی حلال فعالیت دارد. این اپلیکیشن که خدمات خود را از طریق یک وب‌سایت به همین نام عرضه می‌کند، در مالزی ساخته و عرضه شده و  مصرف‌کنندگان را هنگام خرید محصولات حلال خود یا جستجوی رستوران‌های حلال راهنمایی و بهترین محصولات را پیشنهاد می‌کند.

تأیید حلال یکی از ابتکارات سازمان وزارت توسعه اسلامی مالزی موسوم به جاکیم(JAKIM) است که برای ایجاد منبع اطلاعاتی از محصولات حلال با کیفیت، تولید و منتشر شده است. تمام محصولات ذکر شده در این اپلیکیشن از نهادهای صدور گواهینامه معتبر و تأیید شده توسط JAKIM هستند.

اپلیکیشن‌هایی برای پیدا کردن محصولات حلال

وضعیت حلال و اصالت اطلاعات موجود در این اپلیکیشن بر اساس دستورالعمل‌های بخش حلال مرکز JAKIM معرفی شده است که به نوبه خود فهرست حلال را که به‌طور مرتب به‌روز کرده و همچنین لیست گواهی‌نامه حلال خارجی معتبر JAKIM را دارد.

استفاده‌کنندگان می‌توانند محصولات حلال شرکت‌هایی را که در این اپلیکیشن حضور دارند، بررسی یا محصولات و غذاهای حلال را از طریق نوار جستجو، پیدا کنند. نوار جستجو همچنین به مصرف‌کننده کمک می‌کند تا از طریق دسته‌بندی‌های مختلف و فیلتر کردن جستجوی خود، انتخاب بهتر و دقیق‌تری داشته باشد. تأیید حلال علاوه بر مالزی، در کشورهای فیلیپین، هند، اتریش، نیوزلند، ایرلند، آفریقای جنوبی، سریلانکا، تایوان و ژاپن حضور دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: محصولات حلال اپلیکیشن ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران،قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU ۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۲ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان


قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد

اطلس G جدید‌ترین سواری سایپا در بازار آزاد است که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت به‌طور متوسط ۵۸۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

قیمت اطلس G در بازار آزاد نسبت به خریدوفروش‌های هفته قبل پنج میلیون ارتقا پیدا کرده و مدلی مثل پراید ۱۵۱ که ۳۴۲ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت چهار میلیونی را تجربه می‌کند.

ساینا S دنده‌ای، کوئیک GX و کوئیک SR دنده‌ای نیز هر کدام با افزایش قیمت دو میلیونی درقیاس با هفته قبل راهی بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودرو‌های سایپا

مدل ۱۳ اردیبهشت ۱۶ اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳،
۳۳۸ میلیون تومان

۳۴۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،
۴۳۸ میلیون تومان

۴۴۰ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان
۴۵۰ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان

۴۵۰ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳،

۵۸۰ میلیون تومان

۵۸۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲
یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳
یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۷۶۵ میلیون تومان

۷۶۵ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳،

۸۶۰ میلیون تومان

۸۶۰ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • قیمت روز محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین