Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها، کمپین جدید مجموعه اسنپ با عنوان «اسنپ جوابه» که به معرفی خدمات متنوع این سوپر اپ می‌پردازد در حال برگزاری است. «میثم ملاشریفی»، معاون بازاریابی گروه اسنپ درباره این کمپین، اثرات آن و آینده سوپر اپلیکیشن اسنپ می‌گوید. 

کمپین «اسنپ جوابه»

به گفته میثم ملاشریفی، امروز اسنپ فقط یک تاکسی اینترنتی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سوپر اپلیکیشن با سبد متنوعی از خدمات و سرویس‌ها از طریق شعار تبلیغاتی تازه خود قصد دارد برای مخاطبانش جا بیندازد که اسنپ نیاز آنها را بی‌پاسخ نمی‌گذارد. در این کمپین تبلیغاتی که در سراسر ایران برپا شده شعار «اسنپ جوابه» به عنوان حلقه ارتباطی بین خدمات مختلف اسنپ و کاربرانش عمل می‌کند.

معاون بازاریابی گروه اسنپ هدف اصلی از  اجرای کمپین «اسنپ جوابه» را اینطور توضیح می‌دهد: «سبد محصولات ما در حال حاضر فراتر از چیزی است که در ذهن اغلب مردم جا افتاده. امروز ماموریت ما در تیم بازاریابی اسنپ این است که در ذهن مخاطبان‌مان جا بیندازیم اسنپ یک سوپر اپلیکیشن با سرویس‌های متنوع است و برای بسیاری از نیازهای روزمره خود می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.»

شریفی، با اشاره به اینکه ایده سوپر اپ در دنیا بی‌سابقه نیست و امروز به عنوان یک راهکار بهینه شناخته می‌شود، ادامه می‌دهد: «کشور ما هنوز با دیجیتالیزه شدن فاصله دارد و سوپر اپ‌ها یکی از راهکارهایی هستند که می‌توانند به مردم در مسیر دستیابی به زندگی دیجیتال کمک ‌کنند. خوشبختانه زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه این اپلیکیشن در ایران وجود داشت و اسنپ با دانش فنی و مدیریتی خود توانست از این بستر یکپارچه برای ارائه خدمات مورد نیاز مردم استفاده کند. در کمپین «اسنپ جوابه» قصد داریم به افراد آموزش دهیم که دیگر نیاز نیست برای خرید بلیت هواپیما یا صحبت با پزشک مشاور خود از خانه خارج ‌شوند. امروز همه ما می‌توانیم فقط با چند کلیک ساده بسیاری از نیازهای روزمره خود را با هزینه کمتر برطرف کنیم.»

ملاشریفی ساده‌سازی فرایندها را عامل اصلی کاهش هزینه‌ها می‌داند و می‌گوید: «دنیای تکنولوژی کارها را ساده و در وقت افراد صرفه‌جویی می‌کند. این راحتی و سرعت باعث می‌شود که مثلا برای گرفتن یک مشاوره پزشکی مجبور نباشید هزینه حمل‌ونقل بدهید و پزشکتان هم از اجاره مطب بی‌نیاز می‌شود. به پشتوانه بهینه‌سازی همین فرایندهاست که می‌تونیم کاهش هزینه‌ها و ارائه قیمت مناسب را داشته باشیم.»

چشم‌انداز سوپر اپ اسنپ

اما سوپر اپ اسنپ تا کجا قرار است بزرگ شود؟ میثم ملاشریفی در پاسخ به اینکه آیا در نهایت قرار است گستردگی خدمات اسنپ از الگوی منظمی پیروی کند‌ یا هر کسب‌وکاری امکان ورود به این اپلیکیشن را دارد می‌گوید: «نیاز بازار اصلی‌ترین عامل برای اضافه شدن یک خدمت به سوپر اپ اسنپ محسوب می‌شود. تیمی حرفه‌ای در اسنپ مسئولیت انجام تحقیقات بازار را برعهده دارند و وظیفه‌شان سنجش و تحلیل نیاز مشتری است.»

معاون بازاریابی گروه اسنپ ادامه می‌دهد: «اسنپ در اضافه کردن هر سرویس، پیش از در نظر گرفتن منافع کسب‌وکار به خواست مشتری می‌اندیشد و اطمینان داشته باشید که هر جا نفع مشتری برای شما اولویت باشد کسب‌وکارتان هم رونق می‌گیرد. مثال این موضوع اضافه کردن سرویس دکتر در اوج شیوع بیماری کرونا در ایران بود. با اضافه شدن هر سرویس به مجموعه اسنپ، ماموریت ما تازه شروع می‌شود و با همه توان تلاش می‌کنیم که آن را تا حد امکان با نیاز مشتری همسو کنیم و به این ترتیب زمینه رشد کسب‌وکاری که روزی کوچک بود هم فراهم می‌شود.»

اپلیکیشن کمتر، زندگی بهتر

ملاشریفی در پاسخ به اینکه آیا تنوع خدمات اسنپ باعث تحت الشعاع قرار گرفتن رضایت مشتری نمی‌شود، می‌گوید: «اتفاقا برعکس باعث افزایش رضایتمندی مشتریان شده است. امروز تیم اسنپ پتانسیلی دارد که می‌تواند از آن برای رشد و بهبود خدمت‌رسانی کسب‌وکارهای کوچکتر بهره بگیرد و به افزایش رضایت مشتریان آنها و در عین حال رفع نیازهای کاربران وفادار و سابق خودش کمک کند.»

چند سال پیش تصور اینکه یک روز تمامی نیازهای‌تان از خرید غذا و بلیت گرفته تا رزرو هتل و درخواست تاکسی و دریافت مشاوره پزشکی به صورت آنلاین و یکجا رفع می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست چندان ساده نبود. معاون بازاریابی گروه اسنپ درباره اینکه ادغام اپلیکیشن‌ها چه تاثیری بر زندگی افراد دارد توضیح می‌دهد: «دنیای آنلاین، حالا خیلی بیشتر از حد تصور، فضای زندگی ما را قبضه کرده است. بستر اغلب روابط ما با دیگران در شبکه‌های اجتماعی شکل می‌گیرد، اخبار را از رسانه‌های آنلاین دنبال می‌کنیم و زندگی‌مان در دنیای مجازی جریان دارد. فارغ از این‌که وابستگی به دنیای آنلاین تا چه اندازه مطلوب و توجیه‌پذیر است، تحولات دیجیتالی صورت گرفته از چندین سال پیش تا امروز آدم‌ها را با فضای جدیدی روبه‌رو کرده که بخشی از وظیفه آن سهل و آسان‌تر کردن زندگی مدرن است. در این مسیر تولد سوپر اپلیکیشن‌ها، یکی از راهکارهایی است که به این سهولت دسترسی پاسخ می‌دهد.»

اینطور که به نظر می‌رسد کمپین ۳۶۰ درجه اسنپ، با استفاده از تبلیغات محیطی و آنلاین، در پی ایجاد حس تمایز در ذهن مخاطبانش است. باید منتظر ماند و دید که تیم تبلیغات گروه اسنپ در این مسیر تا چه حد موفق خواهد بود.

پربیننده ترین قیمت انواع موبایل هوآوی +جدول بیت‌کوین در راه رکوردهای تازه ۲۰۲۰ گیت لب هم ایرانیان را تحریم کرد توییتر روی پست ترامپ برچسب "مضر" زد موبایل شیائومی چند؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تاکسی اینترنتی اسنپ بازاریابی اینترنتی سوپر اپلیکیشن سوپر اپ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سوپر اپلیکیشن سوپر اپ اسنپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟

در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که فلسطین محور اجلاس سازمان همکاری اسلامی، تأثیر توافق احتمالی حماس و رژیم صهیونیستی بر تنش‌های منطقه، کلاه بیمه‌ای بر سر کارگران ساختمانی و بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

مروری بر کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان در خصوص انتخاب ریاست و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تحلیل های متعارضی مواجه هستند.

بر اساس احصاء صورت گرفته، اصلاح طلبان و اعتدالیون در بازنمایی از شرایط مجلس مبنی بر استیلای رادیکال ها، شدت گرفتن لابی ها برای هئیت رئیسه مجلس، سهم خواهی و سهم دهی ها متفق القول هستند اما در خصوص ائتلاف ها برای ریاست مجلس از سویی و میزان توان مستقل ها، اعتدالیون و اصلاح طلبان از جانب دیگر تحلیل های متعارضی را ارائه می کنند.

برگزاری دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف فراکسیون‌های مجلس به ویژه انتخاب هیئت‌ رئیسه مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار گرفته است، روزنامه آرمان ملی از توافق شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری اظهار توجه کرده و نوشته است:

انتخاب رئیس مجلس بحث مهمی است. ۱۴ اردیبهشت با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند. حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد.

این روزنامه در ادامه با تعیین نامزد برای هیئت رئیسه آینده مجلس نوشته است:

اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است. سیدمحمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی از جمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده، البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با عنوان آناتومی یک رقابت می‌نویسد:

از مجموع این احوالات تدارک رقابت برخی جریانات اصولگرا برای رقابت با قالیباف بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم دور از انتظار نبوده و نیست. در مقابل اما جریان قالیباف نیز از انسجام منتخبان مجلس دوازدهم حول محور ریاست او، حتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات می‌گویند! روزنامه اعتماد ضمن تلاش برای پرهیز از نام بردن طیف اصلاح طلبان در مجلس مدعی شد که مستقلین و اعتدالی ها حدود ۱۰۰ کرسی در مجلس دوازدهم داشته و از نقش موثر این نمایندگان برای رایزنی برای کسب کرسی های مجلس در صورت حمایت از ریاست محمدباقر قالیباف سخن به میان آورد. این روزنامه مدعی شد که صحبت هایی در خصوص انتخابات مسعود پزشکیان به عنوان نائب رئیس مجلس و کسب دو کرسی هیئت رئیسه و ریاست ۳ کمیسیون مجلس انجام شده است.

اما در شرایطی که روزنامه اعتماد از احتمال ائتلاف میان قالیباف و با طیف مستقلین و اعتدالیون سخن به میان می آورد اما روزنامه «هم میهن» مدعی احتمال ائتلاف قالیباف با پایداری ها و طیف رادیکال برای ریاست مجلس خبر می دهد.

هم میهن با بیان اینکه «جبهه پایداری مؤتلف با شانا اگر در مجلس بعدی بخواهد همسویی با جریانی را در پیش بگیرد، بعید است با نمایندگان راه‌یافته از لیست امنا و صبح ایران به ائتلاف و همراهی نرسد»، می نویسد: «مسلما این شرایط قطعاً به نفع قالیباف نخواهد بود و این امر هم موجب شده که این تصور ایجاد شود که قالیباف از همین حالا و در مجلس کنونی علاوه بر همراهی جریان تندروی موجود، سیگنال‌های مثبتی را به تندروها در مجلس بعدی ارسال کند تا بتواند موقعیت فعلی‌اش را در دور بعدی هم حفظ کند؛ از جمله اینکه برخی حتی احتمال بازگشت طرح‌هایی مانند طرح صیانت به دستور کار مجلس در روزهای پایانی را در همین مسیر عنوان کرده‌اند.»

این روزنامه همچنین می نویسد:

درست است که قالیباف حامیانی داشته و به پشتوانه آن پا به میدان انتخابات مجلس گذاشت اما حمایت آنها برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس کافی به نظر نمی‌رسد. احتمالاً میانه‌روها و طیف اقلیت‌ سیاسی مجلس در رقابتی که اگر بین گزینه تندروها و طیف قالیباف شکل بگیرد، دست به همراهی با او خواهند زد اما قالیباف برای رسیدن به ریاست، نیاز به آرای بیشتری دارد و اگر ضرورتی از بیرون بر حضور قالیباف بر ریاست مجلس به میان نیاید، قالیباف چاره‌ای جز جذب رای جبهه پایداری و طیف‌های همسو با آن (جریان «امنا» و «صبح ایران») ندارد که آن هم بدون امتیازدهی صورت نمی‌گیرد و حالا با توجه به شواهد و قرائن مطرح‌شده به نظر می‌رسد مذاکرات آغاز شده و اگر قالیباف با همین روند خواهان دستیابی به صندلی ریاست مجلس باشد، با توجه به اینکه در سابقه سیاسی او بالا و پایین و حرکت در طیف‌های مختلف اصولگرایی دیده شده است؛ احتمالاً با چهره جدیدی از قالیباف روبه‌رو خواهیم بود؛ چهره‌ای که برآمده از همراهی بیش از پیش با تندروهاست!

با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در بیان کرسی های متعلق به مستقلین مدعی هستند آرای مستقلین در جبهه اعتدالی ها و اصلاح طلبان می باشد، این طیف که از ۱۰۰ کرسی برای این طیف سخن به میان می آورند پیش از این از فقدان نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس سخن به میان می آوردند

اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای، بازنمایی کنند.

دیگر خبرها

  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • ناراحتی مربی سابق رئال از میلان: امیدوار به یونایتد