Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به سالمند شدن جمعیت ایران در سال‌های آتی درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه گفت: کشور ما به سمت سالمندی می‌رود و به دلیل زلزله، تصادفات جاده‌ای و ... تروماخیز است، می‌توان اپلیکیشن‌های سالمندی برای فعالیت‌های روزانه و ارتباط با پزشک طراحی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی بازار بسیار بزرگی برای تولید دانش و سرمایه در ایران در این زمینه وجود دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد قدیری امروز در مراسم افتتاح مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران که به صورت مجازی برگزار شد، با بیان این که اختلالات روانپزشکی از جنینی آغاز می‌شود و تا سالمندی ادامه دارد، درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علوم اعصاب گفت: اگر بر روی گسترش مرزهای دانش سرمایه‌گذاری شود، در کنار آن درآمدزایی هم خواهیم داشت. ۲۴ درصد بیماری روانپزشکی ر در ایران داریم. اگر مرکز رشد بتواند نگاه ملی داشته باشد و با آموزش و پرورش نیز همکاری کند و بر زیرساخت‌های فکری دانش‌آموزان از سنین کم سرمایه‌گذاری شود، از بروز برخی مشکلات شناختی در آینده می‌توان پیشگیری کرد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات حوزه علوم اعصاب، زبان است. آموزش‌وپرورش تقریبا بحث زبان را رها کرده، اما این موضوع می‌تواند در از بین بردن نقص‌های شناختی کودکان اثرگذار باشد. باید در گسترش زبان‌های کاربردی سرمایه‌گذاری شود اما در حال حاضر بر روی گسترش زبان‌هایی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم که کاربردی ندارند، مثلا ما بعد از هجده سالگی دیگر از زبان عربی در مکالمه یا فعالیت‌های شغلی استفاده نمی‌کنیم.

این روانپزشک با اشاره به معضل اعتیاد در ایران درباره سرمایه‌گذاری در این حوزه گفت: آمارهای رسمی می‌گویند سه میلیون بیمار مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور داریم. ما در ایران ۱۱ میلیون مصرف‌کننده غیرمداوم داریم. اعتیاد یک اختلال رفتاری است و در صورت بومی‌سازی دستگاه DBS بازار سه میلیون نفری برای آن وجود دارد. علاوه بر این که این رویکرد پولساز است هزینه درمان نیز بعدتر کاهش پیدا می‌کند.  از طرف دیگر، کشور ما به سمت سالمندی می‌رود و به دلیل زلزله، تصادفات جاده‌ای و ... تروماخیز است، می‌توان اپلیکیشن‌های سالمندی برای فعالیت‌های روزانه و ارتباط با پزشک طراحی کرد. به طور کلی بازار بسیار بزرگی برای تولید دانش و سرمایه در ایران در این زمینه وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران سالمندي سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان