Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان با هدف حذف بازار سیاه، اپلیکیشنی برای خرید و فروش تجهیزات پزشکی طراحی و راه‌اندازی کرده که راه ارتباطی میان تولیدکنندگان و خریداران را آسان‌تر و سریع‌تر می‌کند.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با شیوع کرونا بسیاری از اقلام و لوازم بهداشتی از جمله ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی‌کننده و... در بازار نایاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی با هدف سودجویی از مردم قیمت‌ها را بالا بردند و برخی دیگر شروع به احتکار این محصولات موردنیاز جامعه کردند. این معضل به قدر بزرگ شد که برخی از مراکز درمانی و بیمارستان‌ها برای تأمین ماسک و دستکش پزشکان و پرستاران به مشکل برخوردند.

در همین شرایط سخت، شرکت‌های دانش‌بنیان کمر همت بستند و شروع به تولید ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کردند تا نیاز مردم، جامعه و کادر درمانی را برطرف کنند. بسیاری از این شرکت‌ها برای تحقق این امر باید خطوط تولید خود را تغییر می‌دادند یا خط تولید جدید راه‌اندازی می‌کردند. دانش‌بنیان‌ها با تمام توان و پشتکار گام در این راه گذاشتند و سربلند نیز بیرون آمدند.

اپلیکیشنی برای خرید ایمن تجهیزات پزشکی

در این میان یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری شیراز با هدف حذف بازار سیاه موفق به طراحی و راه‌اندازی اپلیکیشنی برای خرید و فروش تجهیزات پزشکی شد که می‌تواند دست سودجویان و دلالان را از بازار تجهیزات پزشکی کوتاه کند.

محمدرضا کریمی، کارشناس ارشد تیم سازنده این اپلیکیشن در گفتگو با خبرنگار آنا بیان کرد:  این اپلیکیشن در 16 حوزه مختلف از جمله پزشکی، آزمایشگاهی، دامپزشکی و... فعال است و کسب‌وکارها، بیمارستان‌ها، مطب‌های شخصی و مراکز درمانی می‌توانند در آن ثبت‌نام کنند. از آنجایی که اپلیکیشن برای خرید و فروش تجهیزات پزشکی به کار می‌رود، کاربران عمومی اجازه ورود به آن را ندارند  و تنها نهادهای رسمی دارای  مجوز می‌توانند در آن فعالیت کنند.

ثبت‌نام 800 شرکت تولید‌کننده تجهیزات پزشکی

وی افزود: کسب‌وکارهای فعال در حوزه تجهیزات پزشکی می‌توانند محصولات و خدمات خود را به صورت رایگان در این اپلیکیشن  بارگزاری کنند،  بیمارستان‌ها و مطب‌های شخصی نیز می‌توانند خریدهای خود را از طریق این برنامه انجام دهند.  تاکنون 800 شرکت در این اپلیکیشن ثبت‌نام کرده و محصولات خود را با قیمت در آن به اشتراک گذاشته‌اند. خریدارها می‌توانند به صورت آنلاین استعلام قیمت بگیرند و محصول مورد نظر را خریداری کنند.

بدین‌ترتیب وقتی بیمارستان یا مطبی بخواهد دستکش بخرد، در اپلیکیشن جستجو می‌کند، موارد پیدا شده به همراه قیمت و مشخصات شرکت تولیدکننده به نمایش درمی‌آید و خریدار می‌تواند محصول مورد نظر خود را بخرد. این اپلیکیشن مجهز به درگاه پرداخت دارد. هدف از ساخت این اپلیکیشن حذف بازار سیاه حوزه تجهیزات پزشکی کشور است و به مصرف‌کنندگان. این اپلیکیشنکسب‌وکارها امکان خرید و فروش آسان‌تر و سریع‌تر را می‌دهد.

دستگاه ضدعفونی‌کننده هوشمند

کریمی بیان کرد: شرکت محصول دیگری به نام دستگاه ضدعفونی‌کننده هوشمند برای دست و اشیا دارد که به دو شکل دیواری و پایه‌دار ساخته شده و  مجهز به سنسور اولتراسونیک است. حجم مخزن این دستگاه 1.5 لیتر است و مواد ضدعفونی‌کننده را به صورت مه‌پاش روی دست فرد اسپری می‌کند و از طریق تابش اشعه فرابنفش محیط داخلی و خارجی خود را ضدعفونی می‌کنند.

دانش‌بنیان‌ها با دانش فنی و پشتکار شکست‌ناپذیر خود به جهانیان نشان دادند که ایران برای رفع نیاز مردم و جامعه به کشورهای دیگر نیازی ندارد. همت و تلاش مثال‌زدنی این شرکت‌ها باری دیگر ثابت کرد که حضور آنها در زیست‌بوم علم و فناوری کشور ضروری است. دستاوردها و نوآوری‌های دانش‌بنیان به درستی نشان می‌دهد که  اعتماد کردن و فراهم‌سازی فرصت برای جوانان، فناوران و محققان چه پیامدهای مثبتی برای کشور به ارمغان خواهد آورد.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان کرونا اپلیکیشن کووید 19 حذف بازار سیاه ضدعفونی کننده تجهیزات پزشکی خرید و فروش دانش بنیان برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد